szerző:
hvg.hu

Mondják, nem a méret a lényeg. Legfeljebb, is. A mini pulykahúsos virslik bejöttek a vevőknek, és a szavazataik rangos díjat értek.

Snacki & GO!  - szlogennek sem rossz a sárvári termék neve, amely  snack kategóriában elnyerte „Az Év Terméke Díj 2016” elismerést.

A világ elismert innovációs termékdíjazási rendszere, Product of the Year  - Az  Év Terméke 42 országában van jelen, Magyarországon az idén 5. alkalommal adták át a díjakat. Míg tavaly 13 kategóriában indultak versenyzők, addig ezúttal már 23 kategóriában hirdettek ki nyertest. A megmérettetésre minden évben új és innovatív termékekkel, valamint szolgáltatásokkal lehet nevezni. A produktumokat először egy szakmai zsűri pontozza, majd a legnépszerűbb termékeket maguk a hazai fogyasztók választják ki egy, a GfK Hungária által végzett 2000 fős közvélemény-kutatás keretében.

A programba kizárólag innovatív termékek nevezhetők, azaz fontos, hogy legalább az alábbi három kritérium egyikében releváns innovációt hordozzanak: funkció, csomagolás, design. A GfK kutatásban résztvevők pedig három szempont alapján szavaztak: innováció, attraktivitás és elégedettség. A megkérdezettek közül 100 kipróbálóból 92 volt elégedett. Érdekesség, hogy ez az arány valamivel magasabb a férfiak, az idősebb korosztály és a Dunántúlon élők esetében. Az attraktivitást és az innovativitást tekintve a fiatalok, a férfiak, illetve a magasabb státuszúak körében volt kedvezőbb a poharas virsli megítélése. A snack termékkategória első helyezettje, a Füstli Snacki & GO! különösképp az innovativitásával kerekedett felül a mezőnyön.

©

A rendhagyó csomagolású  - poharas - pulykahúsos virsli falatkák, hidegen és melegítve egyaránt fogyaszthatók. A pohár visszazárhatóságának köszönhetően semmi baj, ha nem fogy el elsőre az egész adag, a maradék   megőrzi ízét, állagát, könnyen tárolható, kinyitása sem okoz gondot, és mikrohullámú sütőben melegíthető.

 A csomagolással egyébként már tavaly begyűjtött egy trófeát a Sága mini: a HUNGAROPACK Save Food díját.   

 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!