Az erstés devizahiteleseknek már a számlájukon a pénz

Az erstés devizahiteleseknek már a számlájukon a pénz

A bank már tegnap átutalta a devizahitel elszámolása révén visszajáró pénzt – írja az azénpénzem.hu. Nem minden pénzintézet sieti el a dolgot.

hvg.hu

Kéne pénz pelenkára? Hát az ott van a Buda-Cashnél!

Kéne pénz pelenkára? Hát az ott van a Buda-Cashnél!

Megégették magukat az önkormányzatok a Buda-Cash sztorival, milliárdok ragadtak benn a brókercég tulajdonosainak kisbankjaiban. Van, ahol megkérték a községen működő céget, fizesse be korábban az iparűzésiadó-előleget. A települések vezetői a kormányhoz szaladtak és válságmegoldásokhoz nyúltak. Most úgy tűnik, a hivatali dolgozók megkapják a fizetésüket, a segélyek viszont továbbra is be vannak fagyasztva.

hvg.hu

Csányi: tartjuk, amit megígértünk és fizetünk osztalékot

Csányi Sándor közölte, hogy várhatóan részvényenként 146 forint lesz az osztalék, hasonlóan a tavalyihoz.

MTI

Német lap: államcsőd fenyegeti Görögországot

A Süddeutsche Zeitung szerint csak napokra van az ország az államcsődtől, de az Európai Bizottság egyelőre nem segít.

MTI

5,3 százalékkal nőtt az ipari termelés januárban

Az ipari termelés volumene januárban 5,3 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, az előző hónaphoz képest pedig 4,3 százalékkal nőtt a szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazított adatok szerint - közölte első becslését pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

MTI

Óriási baklövést követett el a Fidesz a Buda-Cash ügyében

Óriási baklövést követett el a Fidesz a Buda-Cash ügyében

Összekeverték a Fideszben a Buda-Cash és a Globex brókerbotrányának két szereplőjét - írta az Index.

Veszített a K&H Bank az állammal szemben

Az első fokú ítéletet részben megváltoztatva, egészében elutasította a K&H Bank keresetét a Fővárosi Ítélőtábla pénteki határozathirdetésén Budapesten.

MTI

Az MNB likviditási kölcsönt nyújt az OBA részére

A jegybanki kölcsön összege nem haladhatja meg a 107,12 milliárd forintot, folyósítására a jogszabályi előírások és a Pénzügyi Stabilitási Tanács döntése alapján három hónapos futamidővel, változó kamatozással, a mindenkor érvényes jegybanki alapkamattal és állami készfizető kezesség mellett kerülhet sor.

MTI

MN: Az online kasszákon át puhulhatnának a nyitva tartási szabályok

MN: Az online kasszákon át puhulhatnának a nyitva tartási szabályok

Az online pénztárakon keresztül érkező forgalmi adatok ismeretében utólag enyhíthetnek a vasárnapi nyitva tartással kapcsolatos szabályozás egyes pontjain. Mindezt az érintett szakmák képviselőjének lobbizása is befolyásolhatja még – írja a pénteki Magyar Nemzet. Konkrétumokat azonban nem tudni.

3,6 százalékkal nőtt a GDP 2014-ben

Tavaly 3,6 százalékkal, azaz még az előzetesen közölt 3,5 százalékosnál is nagyobb mértékben nőtt a bruttó hazai termék (GDP) az előző évihez képest - jelentette második becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.

MTI

Vonattal ingázik Budapestre? Megállíthatják felszállás előtt

Fokozott jegyellenőrzést tart a MÁV-Start a budapesti elővárosi vonatokon, sőt, felszállás előtt, még a peronokon is.

MTI

Újabb brókerházat kaszált el az MNB

Újabb brókerházat kaszált el az MNB

Az MNB ma közzétett végzéseiben részlegesen felfüggesztette a Hungária Értékpapír Zrt. tevékenységi engedélyét, s felügyeleti biztost rendelt ki az intézményhez.

305 forint egy euró reggel

Kicsit erősödött a forint csütörtök estéről péntek reggelre a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon.

MTI
Hirdetés

Jól becsülje meg ezt a vasárnapot, a következő már más lesz

Jól becsülje meg ezt a vasárnapot, a következő már más lesz

Ez az utolsó hét, amelynek vasárnapján még korlátozás nélkül tarthatnak nyitva az üzletek.

MTI

Jó negyedévet zárt tavaly év végén az OTP

Az OTP Bankcsoport a tavalyi utolsó negyedévben 10,928 milliárd forint konszolidált adózott nyereséget ért el, ami felülmúlja az elemzői várakozásokat, és több mint 7,5-szerese az előző év azonos időszaki nyereségnek, 2014 egészében azonban 102,258 milliárd forintos veszteséget szenvedett el az OTP, a 2013-as, 64 milliárdot meghaladó plusz után.

MTI

Áprilistól jöhetne az útdíj-kompenzáció

A nagycsaládosok és a mozgáskorlátozottak kaphatnának útdíj-kompenzációt egy kormányrendelet-tervezet szerint.

MTI
Hirdetés

Durván megdrágulhatnak a játékok

Miután a játékok többségét Kínában gyártják, ahol dollárban számolnak el, ezért a dollár megdrágulása komoly hatással lehet a játékok árára.

MTI

Reuters: A svájci kormány szorosabb kapcsolatot alakítana ki a jegybankkal

A svájci kormány igyekszik szorosabb kapcsolatot kialakítani a független jegybankkal, amely január közepén sokkoló döntést hozott a frank árfolyamküszöbének eltörléséről - derült ki a Reuters hírügynökség birtokába jutott bizalmas határozatból.

MTI

Több százmillió eurót hozott Németországnak a görög válság

Németországnak eddig jól teljesítettek a görög államadósság-válság kezelésére nyújtott hitelek. A kamatbevétel 2010 óta meghaladta a 300 millió eurót a csütörtökön nyilvánosságra került adatok szerint.

MTI

305 forint egy euró este

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon csütörtökön.

MTI

A lengyeleket ajánlják Matolcsyék figyelmébe londoni elemzők

Londoni pénzügyi elemzők szerint a lengyel jegybank a héten "elhamarkodottan" nyilvánította befejezettnek monetáris enyhítési ciklusát, és ennek tanulságát a Magyar Nemzeti Banknak is le kell vonnia, sőt a lengyel lépésnek akár közvetlen kamatpolitikai következményei is lehetnek az MNB-re.

MTI

Megkapta a Kúria ítéletét az OTP

A Kúria hatályában fenntartotta a másodfokú bíróság azon ítéletét, amelyben az OTP Bank és az OTP Jelzálogbank keresetét teljes egészében elutasította.

MTI
Hirdetés
1233663
Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X