Haza lehet jönni – Akkor is, ha kint bejött az élet
Gazdaság

Haza lehet jönni – Akkor is, ha kint bejött az élet

A britek esetleges kilépése az Európai Unióból újratervezésre késztetheti az angliai magyarokat. Ha valaki Magyarországon is ki tud találni magának jövőképet, nem biztos, hogy érdemes kint maradnia. Más kérdés, ha jön egy újabb ajánlat, a korábbi tapasztalatokkal újra felkerekedni is könnyebb. És ez jól van így, amit alábbi történetünk is igazol.

MTI Gazdaság

Soros: az EU szétesik, de meg kell menteni

Az Európai Unió szétesése gyakorlatilag elkerülhetetlenné vált azzal, hogy az Egyesült Királyság az Európai Unióból való kilépés mellett döntött az erről szóló népszavazáson - írta szombaton Soros György milliárdos befektető a Project Syndicate nevű hírportálon.

hvg.hu Gazdaság

A vakációzó briteknek már pénzt sem váltanak

Görögországban fizetési gondokkal küzdenek a brit turisták, miután senki nem volt hajlandó fontot váltani nekik, és bár délelőtt óta az automatákból már tudnak pénzt felvenni, a hotelek a bizonytalan árfolyam miatt még mindig nem váltják a fontot.

hvg.hu Gazdaság

Hosszú huzavona jön a Brexit után

Nagyjából két éves átmeneti időszak, még hosszabb viták az EU-s költségvetésnél, csökkenő magyar gazdasági teljesítmény - ezekre számít a magyar külügyminiszter a Brexit után. Azt még korai megmondani, mi lesz a Nagy-Britanniában élő magyarokkal.

Gyükeri Mercédesz Gazdaság

Önpusztító Brexit: Az Egyesült Királyság végnapjai?

Felerősödhetnek a függetlenségi mozgalmak az Egyesült Királyságban, miután az ország szavazóinak többsége a kilépés mellett döntött az EU-tagságról szóló népszavazáson. Az EU-ellenesség ugyanis egyáltalán nem mondható el minden országrészről.

1 2 3 4 5 6 7
4729
A címlapról ajánljuk