szerző:
hvg.hu

„Amennyiben túl elfoglalt, hogy meglátogasson minket, mi elmegyünk önhöz” - ezzel a koncepcióval rukkolt elő egy belga fodrászüzlet. Reklámarcuk pedig nem más, mint Oszama bin Laden terrorvezér.

A házhoz jövő fodrászok szolgáltatásait akár Oszama bin Laden is igénybe veheti, figyelmezteti reménybeli klienseit a cég a Scholz & Friends Antwerpen ügynökség által készített hirdetésben.

Az első képen az al-Kaida vezér ismert fényképe látható hosszú szakállal és turbánnal a fején, a másodikon azonban bin Laden simára borotvált arccal és rövidre nyírt hajjal tekint vissza.

A különleges szolgáltatás reklámja arra hívja fel a figyelmet, hogy az eddig csak kórházakban és öregek otthonában elérhető szolgáltatás ezentúl elfoglalt üzletasszonyoknak és üzletembereknek is rendelkezésére áll Brüsszelben.

A hirdetés eddig december végén a belga De Morgen című napilapban jelent meg egész oldalas hirdetésként, de további megjelenítését tervezik a közeljövőben - adta hírül a Medienhandelbuch német portál.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!