szerző:
MTI/hvg.hu

A Fradi-pálya néven ismert ingatlanok értékesítésére kiírt nyilvános pályázatban meghatározott ajánlati biztosítékot, 400 millió forintot, határidőre két pályázó fizette be – közölte a Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI).

A Springer szobor az FTC székháza
előtt. Most talán eladják
© Túry Gergely
A KVI vezérigazgatója, Zelles Sándor tájékoztatása szerint a Magyar Állam tulajdonában és a Sportfolió Kht. vagyonkezelésében álló, Budapest, IX. belterület, 38293/56, 38293/57 helyrajzi számokon nyilvántartott, 2 hektár 736 négyzetméter és 5 ha 9265 négyzetméter területű, kivett sporttelep, közismert nevén: Fradi-pálya megnevezésű ingatlanok értékesítésére kiírt nyilvános pályázatban meghatározott ajánlati biztosítékot, 400 millió forintot, határidőre, azaz 2007. december 3-án éjfélig, két pályázó fizette be.

A pályázatokat a felhívásban szereplő ajánlattételi határidőre, azaz 2007. december 17-én 10 óráig kell benyújtani. A KVI ötödik alkalommal írt ki pályázatot az FTC hat plusz két hektáros Üllői úti ingatlan-együttesének értékesítésére.

MTI Itthon

Fradi: félrevezetett és megtévesztett?

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának elnöke félrevezetés és megtévesztés vétségével megindította az eljárást a Ferencváros ellen, amiért olyan nyilatkozatot adott be az NB II-es nevezés során, hogy nem áll perben az MLSZ-szel, holott május 2-án keresetet nyújtott be a szövetséggel szemben.

hvg.hu/MTI Itthon

A Sheffield United tulajdonosa vevő lenne a Fradira

A Sheffield United profitálhat abból, ha a Ferencvárost megveszi a a brit klubot is tulajdonló Scarborough Property Group - erről számol be cikkében a The Guardian. Együttműködések ma is vannak magyar, illetve külföldi klubok között, de vélhetően a brit tulajdonszerzés szorosabb kapcsolatot hozhat a jelenleg az angol, illetve a magyar másodosztályban játszó csapatok között.

Itthon

Angol érdeklődő a Fradi iránt

Nyilvánosan is bejelentette a múlt héten az ingatlan- és labdarúgó-üzletágban is érdekelt Kevin McCabe, a Sheffield United elnöke, hogy érdeklődik a Ferencváros iránt.

HVG Hetilap

Fradi-MLSZ-paktum

Megegyezett egymással az FTC és a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ): az előbbi visszavonja az MLSZ elleni bírósági...

hvg.hu Itthon

Bulizó lányok a Fradi-tüntetésen - videóval

A szombati Ferencváros-Makó mérkőzés alatt demonstráltak az Üllői úton a ferencvárosi szurkolók a klubvezetés döntése ellen. A kérlelhetetlen fradisták tüntetését rózsaszín lánycsapat zavarta meg.

Hét nap gazdaság

Nincs vevő a Fradira

Nem akadt jelentkező az Üllői úti FTC-pályát is magában foglaló 6 plusz 2 hektáros ingatlan értékesítésére kiírt...