Komáromban épít csomagoló központot a Mylan

2010. július 23., péntek, 18:15
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Csomagoló központot létesít a generikus és speciális gyógyszereket gyártó Mylan a Komáromi Ipari Parkban. A projekt az elkövetkező néhány évben közel 400 új munkahelyet teremt a régióban.

A Mylan ügyvezető igazgatója, Rajiv Malik nagyon örül, hogy a Mylan Magyarországon bővítheti tevékenységét. "Alapos mérlegelés után döntöttünk végül a komáromi helyszín mellett. A jövőben e magas minőségű, hatékonyan működő csomagolóbázis hozzájárul dinamikus üzleti tevékenységünkhöz és egyben a helyi gazdaság motorja is lesz. Célunk, hogy gyógyszereinket a világon élő hétmilliárd ember számára elérhetővé tegyük, ezért örömünkre szolgál, hogy a magas minőségű gyógyszerek piacán növelni tudjuk részesesünket az egész országban” - tette hozzá.

A Mylan egy 10 ezer négyzetméteres csarnokot vásárolt Komáromban, amelyet a vállalat gyártóegységeiből érkező tabletták és kapszulák csomagolására alkalmas központtá alakítanak. A beruházás keretében csomagoló, tároló és támogató funkciókat (például minőségellenőrző laboratóriumot) alakítanak ki.

A tevékenység az Európai Gyógyszerügynökség, az Amerikai Élelmiszeri és Gyógyszerügyi Hivatal és a magyar Országos Gyógyszerészeti Intézet minden előírásának meg fog felelni. A Mylan egyike a világ vezető generikus és speciális gyógyszergyártó vállalatainak és több mint 140 országban és régióban van jelen termékeivel. A cég a világ egyik legnagyobb aktív gyógyszeripari alapanyaggyártója, és a légzési, allergiás és pszichiátriai terápiához alkalmas termékeket is előállít.

25 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2011. október 23., 13:57 István

Mikor van felvételi,hol lehet jelentkezni,?

2011. július 12., 22:15 Lívia

örülök , hogy tudom a töredékét a történetnek , de ebböl a cikkböl nem tudom meg hogy hol lehet jelentkezni ?...?

2011. május 5., 17:05 Csuport Anikó

Engem is érdekelne,mert jelenleg munkanélkülin vagyok.És nagy szökségem volna a munkára.

2011. február 18., 15:31 Edit Nagy

Holl lehett érdeklödni a Mylan-nal valo munkárol.

2010. november 4., 08:31 nagy melinda

hol lehet jelentkezni a mylanhoz

További 20 hozzászólás megtekintése »
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Komáromban épít csomagoló központot a Mylan
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
összes részvény árfolyama »
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X