szerző:
HVG

Pátyról Várgesztesre tette át székhelyét a spanyol Milton 2006 Sociedad Limitada tulajdonában álló Milton Construction Kft. – áll a HVG Cégvilág rovatában.

A Kovács Bence Jánoshoz köthető – szintén a Milton 2006 által tulajdonolt – Grupo Milton cégcsoport Pátyon tervezett egy eredetileg golffalunak indult lakópark-beruházást, amely a helyiek tiltakozása miatt végül kudarcba fulladt. A székhelyváltozással a Milton-cégekben jelenleg is irányítói pozícióban szereplő Mervó József átadta az ügyvezetői posztot a csoport más társaságaiban hasonló posztot betöltő Schnierer Karinának.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!