szerző:
MTI

Újraválasztották Szatmáry Kristófot a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnökének csütörtökön a tisztújító küldöttgyűlésen - közölte a köztestület pénteken.

Szatmáry Kristófnak, aki a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságszabályozásért felelős államtitkára, négy évre szól a mandátuma. A BKIK tájékoztatása szerint a küldöttgyűlés tagjai Vadász Györgyöt és Kiss Zoltánt megerősítették általános alelnöki tisztükben, és megválasztották a 19 fős elnökséget, az etikai és ellenőrző bizottság tagjait, valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) küldöttgyűlésébe az országos küldötteket. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának mintegy 3800 tagja van, ezzel az MKIK legnagyobb területi szervezeteként tartják számon.

Szatmáry Kristóf
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!