szerző:
hvg.hu

Idén is átadták az Év Üzletembere díjat, melyet Sándor József, a Fémalk Zrt. vezetője kapott meg.

Magyarországon 2003 óta adják át az Ernst & Young által alapított Év Üzletembere díjat. A kitüntetést számos országban átadják, a győztes részt vehet a Monte Carlo-i World Entrepreneur Of The Year eseményen is.

Az idei, Demjén Rózsi, Magna cum Laude és Ákos által színesített díjátadón Cserpes István, a Cserpes Sajtműhely vezetője kapta a "merész újító" kategória díját, a jövő reménysége Mészáros Gábor a Chocome Kft tulajdonosa lett, A példakép címet, amit tavaly az azóta elhunyt Zwack Péter kapott, idén Lakics László, a Lakics Gépgyártó Kft. vezetője vehette át. A Kovács Árpád vezette zsűri az Év Üzletembere díjat pedig Sándor Józsefnek, a Fémalk Zrt. vezetőjének ítélte oda.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!