Keleti nyitás: most Mongólia az új barát

2013. március 13., szerda, 15:54
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Nagy érdeklődés mellett került sor 2013. március 12-én a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), Mongólia budapesti nagykövetsége és a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) által szervezett magyar-mongol üzleti fórumra Budapesten - közölte az NGM.

Az NGM közleménye szerint mindkét fél kiemelte az üzleti fórum jelentőségét, amely a Magyar-Mongol Gazdasági Vegyes Bizottság ülésének előkészítését, a kétoldalú gazdasági kapcsolatok bővítési lehetőségeinek beazonosítását szolgálta. Az üzleti fórumon a mongol gazdaságfejlesztési, valamint a környezetvédelmi és zöldfejlesztési minisztérium képviselői tájékoztatást adtak a mongol gazdaság kiugró teljesítményéről, a mongol kormány ambiciózus gazdaságfejlesztési terveiről és a mongol piac által kínált, még jórészt kihasználatlan befektetési és üzleti lehetőségekről, közölte a minisztérium.

A 15 fős ázsiai delegáció zömét képező mongol üzletemberek főleg a gyógyászati berendezések, az építőipari és építőanyagipari technológiák, a megújuló energetikai eljárások, az élelmiszeripar, a bányászat és a logisztika terén mutatkozó együttműködési lehetőségekről folytattak tárgyalásokat, áll az NGM közleményében.


Keleti nyitás: most Mongólia az új barát
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
összes részvény árfolyama »
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X