szerző:
hvg.hu

Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) szerdai bejelentése szerint Simor András minap leköszönt magyar nemzeti banki elnök az intézmény alelnöke lesz.

Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) szerdai bejelentése szerint Simor András minap leköszönt magyar nemzeti banki elnök az intézmény alelnöke lesz. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) előző elnöke a bank végrehajtó tanácsának is tagja lesz.

Az EBRD közlése szerint Simor András jelölésére egy kompetitív kiválasztási procedúra után került sor, amelyet jelentős nemzetközi érdeklődés kísért. Suma Chakrabarti, az EBRD elnöke szerint különösen erős mezőnyt alkottak a pályázók, és Simor András személyében olyan valakit választottak a posztra, aki széles körű tapasztalatait és gyakorlatait viszi majd be a bankba.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!