Kate Middleton babája pörgeti fel a brit gazdaságot

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: baba; Vilmos herceg; Kate Middleton;

Szakértők szerint a brit trónörökös megszületése 243 millió fonttal dobhatja meg a brit GDP-t: ennyi pénz mehet majd ugyanis pezsgőre, szuvenírre és a partikon elköltött ételre. Egy kutatás szerint Kate Middleton és Vilmos herceg születendő gyermekének egészségére 3 millió üveg pezsgővel koccintanak majd az Egyesült Királyságban.

Szakértők szerint a brit trónörökös megszületése 243 millió fonttal dobhatja meg a brit GDP-t: ennyi pénz mehet majd ugyanis pezsgőre, szuvenírre és a partikon elköltött ételre – írja a Hello Daily News. Kate Middleton, Cambridge hercegnéje és Vilmos herceg közös gyermekének nemét egyelőre még nem tudni, az viszont biztos, hogy a britek jelentős része kerti partikkal ünnepli majd a jeles eseményt.

Egy kutatás szerint a születést megelőző hetekben ételre 25 millióval, szuvenírre 56 millióval, játékokra 24 millióval, könyvekre, DVD-re 76 millióval költenek majd többet az Egyesült Királyság polgárai.

A hercegi pár júliusra várja első gyermekét.

Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X