szerző:
hvg.hu

Szakértők szerint a brit trónörökös megszületése 243 millió fonttal dobhatja meg a brit GDP-t: ennyi pénz mehet majd ugyanis pezsgőre, szuvenírre és a partikon elköltött ételre. Egy kutatás szerint Kate Middleton és Vilmos herceg születendő gyermekének egészségére 3 millió üveg pezsgővel koccintanak majd az Egyesült Királyságban.

Szakértők szerint a brit trónörökös megszületése 243 millió fonttal dobhatja meg a brit GDP-t: ennyi pénz mehet majd ugyanis pezsgőre, szuvenírre és a partikon elköltött ételre – írja a Hello Daily News. Kate Middleton, Cambridge hercegnéje és Vilmos herceg közös gyermekének nemét egyelőre még nem tudni, az viszont biztos, hogy a britek jelentős része kerti partikkal ünnepli majd a jeles eseményt.

Egy kutatás szerint a születést megelőző hetekben ételre 25 millióval, szuvenírre 56 millióval, játékokra 24 millióval, könyvekre, DVD-re 76 millióval költenek majd többet az Egyesült Királyság polgárai.

A hercegi pár júliusra várja első gyermekét.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!