szerző:
MTI

A Wizz Air heti kettőről heti négyre növeli lisszaboni járatai számát a nyári menetrendben, március 27-től.

A Wizz Air azt követően jelentette be járatainak növelését, hogy a portugál TAP légitársaság közölte, több más járata mellett a budapestit is megszünteti a nyereség optimalizálása érdekében.

Szolnok Péter, a cég magyarországi képviseletvezetője a Magyar Hírlapnak azt mondta, a légitársaság élére tavaly új vezetés került, amely egy más működési koncepció és stratégia mellett döntött.

A Wizz Air azt is bejelentette, hogy új járatot indítanak Budapestről Bukarestbe szeptember 19-től, az útvonalon szintén heti négyszer közlekednek majd a társaság Airbus A320-asai.
        
 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!