szerző:
hvg.hu

Budapesten is elérhetővé tette a gyorsabb utasbiztonsági ellenőrzést a Ryanair.

A Ryanair az üzleti utazóknak szóló Business Plus csomagjában 25-re növeli azoknak a repülőtereknek a számát, ahol elérhetővé teszi a gyorsítósávot, vagyis a gyorsabb utasbiztonsági ellenőrzést – jelentette be a légitársaság a Turizmus Online szerint.

A budapesti mellett így már Birmingham, Brüsszel, Edinburgh, Eindhoven, Glasgow, Hamburg, Malaga, Róma, Stockholm és Stuttgart repterein is gyorsabban haladhatnak át az utasok az ellenőrzésen. A Business Plus szolgáltatásban egyébként az utasok nagyobb poggyászt adhatnak fel, ingyen vihetnek fel egy második kézipoggyászt, elsőbbségi beszállást és úgynevezett prémiumülést is kapnak.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!