szerző:
hvg.hu

A kisboltok uralják a most vasárnapi bevásárlási terepet, de egy igazi nehézsúlyú versenyző is pályán lesz: kinyit az Ázsia Center, ahol városnyi kisebb-nagyobb üzletben lehet shoppingolni. A Mindenár.hu összeszedte, térképre tette a január 24-én nyitva tartó boltokat.

Sok kisebb bolt, benzinkutas üzletek, egy új Spar is szerepet kap a vasárnap nyitva tartó boltok mostani listájában. ​​Az olvasóktól, bolti munkatársaktól a portálhoz befutott ajánlások alapján sok bolt is nyitva tart vasárnaponként. A Mindenár.hu térképén feltüntette mindegyiket.

A kisboltok mellett nyitva lesz a több boltnak is helyet adó budapesti Ázsia Center is.

Új üzlettel bővült a Spar minden vasárnap nyitva lévő üzleteinek listája: a Budapest XII. kerületében lévő Maros utcában található az üzlet. (A bolt már eddig is nyitva volt vasárnaponként, de a hivatalos listára most került fel.) Ezzel együtt kilenc Spar üzlet lesz nyitva ezen a hétvégén, mellettük az éjjal-nappal nyitva lévő - benzinkutas Sparok - is üzemelnek.

A Molnak is vannak saját, mindennapi élelmiszert árusító üzletei, ezek Fesh Corner névre hallgatnak, a Tesco pedig továbbra is két Shell-kúton lévő Expressz üzlettel van jelen a vasárnapi piacon.

Több nagy lánc (Auchan, Aldi, Lidl, Penny) nem kivételezik egyetlen boltjával sem, ellenben a CBA, a Reál és a Coop üzletei közül sok nyitva lesz, illetve a Mannák és Ronik is nyitva tartanak.

A Manna és Roni bolthálózat 26 üzletet futtat most vasárnap Budapesten, frekventált helyeken. A CBA-hálózat 17, a Reál 13 üzlettel bizotsan támad, a Coop-hálózatában is sok olyan bolt van, amelyekben lehet vásárolni vasárnaponként, de azt, hogy melyek ezek a házlózat nem teszi közzé. A cég azt javasolja a vásárlóknak, hogy érdeklődjenek például telefonon, hogy nyitva van-e az adott üzlet.

További részleteket és a nyitva tartó boltok pontos listáit itt lehet nézni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!