szerző:
hvg.hu

A Tartalomszolgáltatók Egyesületénél még nem hallottak hasonlóan drága internetes felületről Magyarországon, de a kamara főigazgatója állítja: ezért a pénzért nem pusztán egy honlapot, hanem e-irodát, ügyfélszolgálati rendszert is kapnak a kamara oldalát kattintgató gazdák.

Bruttó 471 millió forintba került a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) új weboldala – adta hírül az RTL Klub Híradója. Az összeg felét az Európai Unió állta, a többi részét a kamarai tagdíjakból is gazdálkodó NAK állja.

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóságon keresztül írták ki a pályázatot a honlapra, és a 3 legolcsóbb ajánlatot választották.

A Tartalomszolgáltatók Egyesületénél még nem hallottak hasonlóan drága internetes felületről Magyarországon. Az évi százmilliós nagyságrend előfordul, de ötszázmillióra még nem volt példa – mondta a szervezet elnöke.

Az új oldal csak néhány hét múlva élesül, addig is a régi honlap működik, amelynek a legfrissebb cikke tavaly októberi: egy kérdőíves felmérés a vadkárokról.

Nem kommentálta a hírt Győrffy Balázs fideszes országgyűlési képviselő, a kamara elnöke, aki a földárveréseken 57 hektár területet vett csaknem 90 millió forintért.

Helyette Darabos Tamás, a kamara főigazgatója mondta el, hogy ezért a pénzért nemcsak egy weboldalt, hanem egy portálrendszert kap az intézmény, ami elektronikus ügyfélszolgálatot, személyre szabott hírszolgáltatást kínál a klienseknek. A portál mögött támogató folyamatok, adatbázisok, e-iroda, ügyfélszolgálati rendszer rejlik, amely élesülése után egyszerre több tízezer felhasználót lesz képes kielégíteni – mondta Darabos.

A DK szerint a holnapot hússzorosan túlárazták, és ezért a párt feljelentést tesz.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!