szerző:
hvg.hu

Orbán Viktor miniszterelnök látogatást tett a kecskeméti Mercedes-gyárban, hogy megismerhesse Christian Wolff új gyárigazgatót - közölte az autógyártó cég.

Orbán Viktor szívélyesen üdvözölte hazánkban és támogatásáról biztosította a kecskeméti gyár élére nemrég kinevezett Christian Wolffot - fogalmazott a Mercedes-Benz.

A gyárban lezajlott találkozón részt vett Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere; Lepsényi István, gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkár a Nemzetgazdasági Minisztériumból és Nagy János államtitkár is.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!