szerző:
hvg.hu

Idén augusztusban három alkalommal indít közvetlen charterjáratot Budapest és Rio de Janeiro között a Tensi utazási iroda az olimpia miatt – írta a Turizmus Online.

Az idei nyár legnagyobb charterszenzációja a Budapest és Rio de Janeiro között közlekedő repülőjáratok elindítása – közölte a Turizmus Online.

A Tensi utazási iroda, mint a 2016-os riói olimpia kizárólagos hazai jegy- és programértékesítője három alkalommal indít járatokat ez év augusztusában a XXXI. Nyári Játékok helyszínére, annak érdekében, hogy minél komfortosabban utazhasson a helyszínre a hivatalos olimpiai különítményen kívül a magyar szurkolói csapat is.

A Boeing 767-300-as gép, melyet az Austrian Airlines légitársaság üzemeltet megszakítás nélkül, mindössze 12 óra 45 perc alatt teljesíti az utat. Függetlenül attól, hogy az utasok a turista vagy business helyeket választják, az Austrian Airlines pontgyűjtő kártyáján jóváírathatják az utazásért járó pontokat.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!