szerző:
hvg.hu

Ha azt mondjuk, rendhagyó hirdetéssel fogja a kuncsaftokat ez a váci fitneszklub, akkor nem mondtunk semmit. De akkor sem, ha azt mondjuk, bátor, eredeti, fenomenális, pusztító.

©

Igazán ütős reklámmal csalogatja a fogyni vágyókat a váci Royal Fitness Club – azt is mondhatnánk, nem árul zsákbamacskát a szakszolgáltató. Egy Facebook-posztban találtunk rá erre a több mint kreatív promóciós anyagra, igazán érdekes lenne tudni, hány új kuncsaftot köszönhetnek neki a trénerek. Az azonban biztos, hogy mérföldkőhöz érkeztünk a kommerciálék világában, ebben a században már nehéz olyan hirdetést kitalálni, ami ennél jobban odazúz.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!