szerző:
hvg.hu

Kézi lámpákat hív vissza a Lidl. Aki vásárolt 270079-as cikkszámú akkumulátoros kézi fényszórót, vigye vissza, mert balesetveszélyes lehet. Számla nélkül is visszaveszik.

A kézi fényszórókat azért rendelték vissza, mert az akkumulátor feltöltése közben a termék belsejében nagy nyomás alakulhat ki, amely a készüléket szétvetheti – írja a Mindenár.hu lakossági kereskedelmi portál. A szétrepülő alkatrészek pedig sérülést okozhatnak. A visszahívott terméket idén január 18-tól árulta a Lidl.

©

A gyártó Kompernaß Handelsgesellschaft GmbH visszahívta a Lidl-áruházakban "Livarno Lux Akkus kézi fényszóró" nevű termékét, amelyek cikkszáma 270079. (A cikkszám a lámpa hátoldalán található.)

A boltlánc arra kéri az érintetteket, hogy vigyék vissza a lámpákat bármelyik Lidl-áruházba, ahol visszafizetik a termék árát, akár blokk nélkül is. A Lidl azt is közölte, a termékvisszahívás kizárólag a 270079-es cikkszámú, Livarno Lux Akkus kézi fényszóróra vonatkozik, a más cikkszámú és más színű, a Lidl által forgalmazott fényszóróra a visszahívás nem vonatkozik.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!