szerző:
hvg.hu

Csetényi Csaba szomorú, mert sajtótámadások érik gyakori állami megbízásai miatt. Holott cégei ezeket nyílt tendereken nyerik. Hát, nem. Legutóbbi, 400 milliós kommunikációs üzletét tárgyalásos eljárásban ütötte nyélbe a Miniszterelnökséggel.

Több mint 400 millió forintot nyert Csetényi Csaba, Rogán Antal Pasa parki szomszédja, mint arról a hvg.hu is beszámolt. Az érdekeltségébe tartozó Network 360 Reklámügynökség Kft. kommunikációs feladatokat lát el a Miniszterelnökség részére.

Csetényi a kormánypárti Magyar Időknek adott csütörtöki interjújában azt mondta, méltatlanok az őt érő sajtótámadások, mert

akik támadnak, azok is tudják, hogy minden alkalommal nyílt tenderen nyertük a munkáinkat, ahol másnak is nyitva állt a kapu, hogy versenybe szálljon.

Ez nem teljesen igaz – mutatott rá a pénteki Magyar Nemzet, hiszen a fent említett 400 milliós megbízást például tárgyalásos eljárásban vitte el Csetényi Csaba reklámcége a Miniszterelnökségen.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!