szerző:
hvg.hu

Óvodás gyerekekkel adta át Tállai András Nagycsécsen a térfigyelő kamera-rendszert

Jól bevált populista fogást vett elő Tállai András, a NAV elnöke, amikor felavatta a térfigyelő rendszert Nagycsécsén. Cuki óvodás gyerekekkel vette körbe magát, de természetesen szalagátvágás és asszonykórus is volt.

©

Zseniális NAV-elnökünk, Tállai András Facebook-oldalán tette közzé a fotókat, amikre az Átlátszó bukkant rá. A Borsod megyei Nagycsécsen komplett műsort nyomtak le a lurkók szavalattal és irodalmi szinpaddal, népi tánccal a térfigyelő kamera-rendszer átadása körítéseként, sőt egy-két kiválasztott a nemzetiszínű szalagból egy-egy darabot haza is vihetett.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!