szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egyes információk szerint az egész jogi osztálytól megváltak.

Nem csak Vujity Tvrtkót rúgták ki pénteken a TV2-től. Az Andy Vajna érdekeltségébe került tévétársaság péntek éjjel közleményt adott ki, melyben azt írják, közös megegyezéssel távozik dr. Péntek Zoltán ügyvéd a cégcsoport vezető jogásza.

A szakember 1997-től, a TV2 indulása óta dolgozik a TV2 Csoport jogi képviselőjeként, ahol ügyvédjelöltként kezdett, majd 2005-től látta el az általános vezető jogi képviselői feladatokat.

©

Az Index szerint az egész jogi osztálytól megváltak a TV2-nél.


A TV2 közleménye szerint, vezető jogi képviselője az új tulajdonos és az új menedzsment munkáját segítette mostanáig annak érdekében, hogy az átadás-átvétel zökkenőmentesen megvalósuljon. A TV2 Csoport vezetősége köszönetét fejezi ki az eddigi szoros együttműködésért.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!