szerző:
hvg.hu

Biztosan ön is átérzi, hogy az államosított Budapesti Értéktőzsde színvilága mennyire találó.

Új logót és arculatot terveztetett magának az Magyar Nemzeti Bank alá nemrég betolt Budapesti Értéktőzsde:

©

A Matolcsy György vezette MNB tavaly novemberben lett 13,2 milliárd forintért 75 százalékos tulajdonosa a BÉT-nek, amely most elég kacifántosan indokolja a változtatást.

„A megváltozott színvilág és arculat a Budapesti Értéktőzsde piacfejlesztését megalapozó tulajdonosi változásokra és a tőzsde gazdaságban és a vállalatok finanszírozásában betöltött szerepének erősítését célzó új stratégiára utal. A pecsét formájú logó, a felhasznált sötétkék és arany színek a hazai tőzsde patinás intézmény jellegét hangsúlyozzák. A tőzsde megbízható működése azon alapszik, hogy a BÉT egy információtechnológiára épülő, modern vállalat, amely a tőkepiac egyik legfontosabb intézménye a nemzetgazdaságban.” – áll a tőzsde honlapján.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!