szerző:
hvg.hu

Egy 1,1 milliárdos tendert nyert a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóságnál a korábban a Békemeneteket biztosító Valton-Sec, ami a Honvédelmi Minisztériumnál is elnyert egy megbízást.

A korábban a Békemeneteket biztosító Valton-Sec Kft. nyerte a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) és a Honvédelmi Minisztérium közbeszerzését, őrzési feladatokat és recepciós szolgáltatást kell végezniük több fővárosi és vidéki ingatlanban is – írja az Átlátszó az uniós Közbeszerzési Értesítő alapján.

A Valton-Sec őrző-védő cég azzal vált ismertté, hogy fideszes rendezvényeket, Békemeneteket, továbbá focimeccseket biztosított. A KEF biztonsági, recepciós-, diszpécser- és teherportai szolgálatra, csomagvizsgálatra, parkolóőrzésre, rendezvénybiztosításra és pénzszállítás felügyelésére írt ki közbeszerzést, amiért nettó 1,1 milliárd forintot fizet a közösen ajánlatot tevő Pfm Kft.-nek és Valton-Sec Kft.-nek, amelyek a munka teljesítéséhez alvállalkozókat vesznek majd igénybe.

A Valton-Sec a Honvédelmi Minisztérium pályázatán is nyert: 123,6 millió forintért lát majd el kiemelt rendezvényekhez kapcsolódóan idén március 15-től év végéig technikai, logisztikai, biztonsági tervezési és kivitelezési szolgáltatásokat. A Valton-Sec és a vele közösen induló Event Stuff Rendezvényszervező Kft. és a GEM Rendezvénytechnikai Kft. javára az eredményhirdetés szerint a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás döntött.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!