szerző:
hvg.hu

Egy német ingatlaniroda oldalán hirdeti eladásra birtokát Galambos Lajos 2,6 milliárdért – írta a Blikk.

Titokban árulja birtokát Lagzi Lajcsi egy német ingatlaniroda weboldalán – jelentette a Blikk, amely szerint ez azt sugallja, hogy a zenész mégis felszámolja magyarországi életét.
A többhektáros Mocsa melletti kastélyszerű kúriát, amelyhez nem csak úszómedence, de saját halastó és őspark is tartozik 8,5 millió euróért vagyis 2,6 milliád forintért árulják. A Margitsziget nagyságú birtok Európában is kuriózumnak számít.
©
Az ingatlaniroda oldalán látható fotók tanúsága szerint a kúria oszlopos bejárata előtt négy méter magas szökőkút működik. Van Lagzi Lajcsinak halastava is, amely 1,2 millió négyzetméternél is nagyobb, emellett egy csónakháza, amelyre szükség is van, hiszen több motorcsónak és jet-ski szolgálja a pihenni vágyó vendégek és a háziak kikapcsolódását.
A hirdetést csak néhány napja tették közzé, tehát nem egy korábbi eladási szándékról van szó – tette hozzá a lap.
A Blikk telefonon próbálta elérni Galambos Lajost, ő nem vette fel, de az ügyvédje megerősítette az információkat. Flürörich Krisztián annyit árult el, hogy a hirdetés valós, vagyis nem visszaélésről van szó.
A lap felidézte, hogy a külföldön tartózkodó Galambos Lajos korábban azt nyilatkozta, hogy Olaszországban zarándokol, de New Yorkban kapták lencsevégre, és végül egy olyan országban, Mexikóban kötött ki, amelynek nincs kiadatási egyezménye hazánkkal.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!