szerző:
hvg.hu

Most vasárnap, a húsvétra készülve egy sor élelmiszerbolt-hálózat nyitva tartja üzleteit, van, amelyik az összes egységében várja a vásárlókat.

Nem kell túlzottan aggódnia, ha most szombaton nem sikerült bevásárolnia, március 20-án vasárnap ugyanis egy csomó olyan üzlet nyitva lesz, amely amúgy zárva tartana.

A Mindenár.hu gyűjtése szerint a Penny Market például az összes bolttal nyitva lesz, ez országszerte kétszáz üzletet jelent.

 

©
A Lidl összesen 19 boltot nyit meg országosan, ebből kettőt a fővárosban. (A Mindenár.hu térképén rá is lehet keresni, hogy hol milyen egység tart nyitva március 20-án.)

Az Auchan Fóton, Miskolcon, Törökbálinton, Maglódon és Óbudán nyitja ki hipermarketeit.

A Sparnak vannak vasárnap mindig nyitva tartó egységei, benzinkutaknál, vagy piacon, de most ezek mellett még 27 darab Interspar szupermarketet is kinyitnak az országban (ezek között nem szerepel az Alleéban, Árkádban és Europarkban lévő bolt), valamint több Spart.

 

©

Az Aldi viszont csak egy boltját, a budapesti Vámház körúti csarnokban lévőt nyitja ki.

A CBA összesen nyolcvan, a Coop kilenc boltját nyitja meg. A többi bolthálózat és a benzinkutaknál lévő üzletek nyitvatartását is megtalálja a Mindenár.hu térképén.