szerző:
hvg.hu/MTI

Lefújta mára tervezett sajtótájékoztatóját a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter ma az online pénztárgépek kiterjesztéséről tett volna bejelentést, de a fontosnak ígérkező megszólalásra csak egy későbbi időpontban kerülhet sor – közölte az NGM.

A tárca nem közölte, hogy a sajtótájékoztató lefújása kapcsolatban áll-e a mai brüsszeli támadások miatt bevezett itthoni készültséggel.

A robbantások után Orbán Viktor ideiglenesen elrendelte a terrorkészültség magasabb, kettes fokozatát.

Pintér Sándor belügyminiszter szerint ennek megfelelően járőröket és páncélozott gépjárműveket vezényelnek a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, továbbá a metrók területén és a Parlament előtti Kossuth téren a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai is megjelennek.

Varga Mihály a Porsche Hungáriánál, a XIII. kerületi Fáy utcában tartott volna tájékoztatót. Később a tárca közölte, hogy délután az NGM-ben tartják meg a rendezvényt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!