szerző:
hvg.hu

Alig lesz nyitva most bolt. A benzinkút látszik a biztos pontnak.

Múlt vasárnap, mondhatni, el voltunk kényeztetve, több száz bolt nyitott ki a hét utolsó napján – a húsvét előtti hétvégén. Ezért most alig lesznek nyitva üzletek. De ami mégis, azt a Mindenar.hu a térképén meg is mutatja.

Lidlből például egy sem lesz nyitva most. Sparból is csak az a tíz, amelyik – vagy mert a franchisepartner tulajdonos dolgozik benne, vagy mert piac területén van – minden vasárnap várja az embereket. CBA-ból és Reálból is viszonylag kevés nyit ki, Aldiból is csak egy, a fővárosban a Fővám téren. Aki vásárolni akar, jobb, ha benzinkútra megy (ezek az üzletek ráadásul húsvéthétfőn is nyitva lesznek): 3-3 OMW-Spar, Mol Fresh Corner, illetve Lukoil-Spar egység mellett 2 Shell-Tesco és egy Agip-Coop egységben lehet pótolni a lisztet vagy bármi mást. (A fővárosban még öt Manna-Roni lesz nyitva.)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!