szerző:
hvg.hu

Egy amerikai grafikus beköltözött a barátja nappalijába.

Peter Berkowitznak elege lett abból, hogy San Franciscóban az égben vannak az ingatlan- és albérletárak, ezért építtetett magának egy viszonylag nagy dobozt, amit betolt a barátja nappalijába.

©

Blogjában azt írja, a fából készült doboz megfelelően kényelmes számára, összesen 1300 dollárba került a kivitelezése, és havonta 400 dollárt (110 ezer forintot) fizet a barátjának a helyért, amit elfoglal. Szerinte a megoldás sokaknak jól jöhet, mert a nagyobb lakásokban van elég hely, amelynek kiadásával könnyen némi extra bevételhez juthatnak.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!