szerző:
hvg.hu

Anyagilag az élvonalban, egyébként pedig a másodosztályban a Puskás Akadémia.

2011 és 2015 között több mint 11 milliárd forint tao-támogatás jutott a Puskás Ferenc Labdarúgó-akadémiát üzemeltető Felcsúti Utánpótlás Nevelésért Alapítványnak, ami pedig még ennél is megdöbbentőbb, hogy csaknem ennyi folyt be különböző adományokból is – írta az Index. Ezzel messze listavezetők, holott a Puskás Akadémia épp NB II-es csapat.

Az RTL Klub kereste Mészáros Lőrinc klubelnököt, hogy kiktől kapták a bőkezű támogatásokat, azonban nem kaptak választ. A papírokból csak az derül ki, hogy gazdasági társaságok adományoztak pénzt. A Transparency International munkatársa, Mucsi Gyula azt mondja, ez magánadomány, tehát eltitkolható, kiktől érkezett a támogatás.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!