szerző:
hvg.hu

Értékesítette a CIB Bank korábbi székházát a Cushman & Wakefield ingatlantanácsadó cég.

A Cushman & Wakefield december 1-én adta el a CIB Bank Szabadság téri korábbi székházát egy német befektetőnek - írta a pénzintézet képviseletében eljáró ingatlantanácsadó cég. A vevőt nem nevezték meg.

A 6800 négyzetméteres ikonikus épület 1900 körül épült Beaux-Arts stílusban, a 90-es évek végén teljes felújításon esett át és a CIB Bank egyik központjaként funkcionált egészen 2013-ig.

“A tranzakció jó példája az új, nemzetközi tőke megjelenésének a magyar piacon, és annak, hogy a kiemelkedő befektetési és értékteremtő termékek mellett, a spekulatív lehetőségek iránt is fellendült az érdeklődés" - idézte a közlemény Mike Edwardsot, a Cushman & Wakefield budapesti befektetési osztályának vezetőjét.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!