szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Mennyit tud ön az Európai Unióról? És sajnálja egyáltalán, ha úgy érzi, nem tud eleget? Hasznára válik a tagságunk, vagy épp ellenkezőleg, hátránynak éli meg? Töltse ki kérdőívünket.

Kérdőívünk kitöltésének határideje lejárt, az eredményeket hamarosan olvashatják a hvg.hu-n.

A hvg.hu ezekben a hónapokban az Európai Parlament támogatásával számol be az Európai Unióval, EU-tagságunkkal kapcsolatos hírekről. Ennek jegyében szeretnénk megismerni azt, hogy 13 évvel a csatlakozás után miként vélekednek a hvg.hu olvasói az unióról, a tagságunkról, előnyökrő, hátrányokról, vitákról. Töltse ki kérdőívünket, és mondjon véleményt arról is, ön szerint megfelelően foglalkozik-e a magyar sajtó az uniós témákkal.

A hvg.hu az Európai Parlamenttel együttműködve számol be ebben a fél évben az uniós intézmények tevékenységéről, a közösséget érintő döntésekről, és ezek hatásairól. Az EP a tartalomért nem vállal felelősséget.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!