szerző:
hvg.hu

Egyelőre a kisebb verzió épül meg, de ha igény van rá, kibővítik a komplexumot.

Egyelőre 5054 férőhelyes stadion megépítése kezdődhet meg, idézi az MTI a Vasas oldalán megjelent közleményt, de, "ha igény lesz rá", a keleti lelátót a későbbiekben ki lehet bővíteni, és máris 6204 fő nézheti az angyalföldiek magyar bajnoki meccseit. Az eredeti tervek még 5 ezer férőhelyről szóltak. Az új stadiont a régihez képest kicsit elforgatják. A stadion, ahogy az Index megírta, 7,5 milliárd forintba kerül, legalábbis egyelőre.

"Büszke vagyok arra, hogy sikerrel zártunk egy hosszú, négyéves folyamatot, amelynek végén megkezdődhet az új Illovszky Stadion építése" – nyilatkozott Markovits László, hozzátéve, hogy jövő hétfőn adják át a munkaterületet a kivitelezőnek, ezt követően kezdődhetnek meg a munkálatok. Az új stadiont a tervek szerint 2018 nyarán adják át.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!