szerző:
hvg.hu

Az uniós országokból érkező hallgatók a 2018-19-es tanévben is jogosultak lesznek valamennyi támogatásra az angliai egyetemeken – ezt a londoni kormány erősítette meg.

A hírre az ieconline.hu hívta fel a figyelmet. Mint írták, a tandíjhitelt mind alap-, mind pedig mesterképzésekre igényelhetik azok az EU-s diákok, akik angliai egyetemekre jelentkeznek. A Brexit tehát nem befolyásolja ezt a lehetőséget, még akkor sem, ha az adott képzések az Egyesült Királyság unióból való kilépése után érnek véget.

A tandíjhitel az összes tanulmányi év tandíját száz százalékban fedezi, emellett az EU-s diákok az EU-s ösztöndíjakra is jelentkezhetnek.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!