szerző:
hvg.hu

Mészáros Lőrincék sajtószóvivője megerősítette, hogy vőlegénye van Mészáros Ágnesnek, de nem tudni, mikor lesz esküvő.

A Swietelsky Vasúttechnika Kft. tavaly ősszel váratlanul eltávolított ügyvezető igazgatója, Homlok Zsolt szorosra fűzte a kapcsolatát Mészáros Lőrinc családjával: ő ugyanis Mészáros Lőrinc lányának vőlegénye – értesült a 24.hu.

Homlok Zsoltnak tavaly szeptemberben éppen akkor kellett szokatlan gyorsasággal távoznia az osztrák tulajdonban lévő nagyvállalattól, amikor elkezdődtek a dél-balatoni vasútvonal csaknem 100 milliárdos felújítási munkálatai, amelyet a Swietelsky a felcsúti polgármester R-Kord nevű vasúttechnikai cégével közös konzorciumban nyert meg.

A szakítás okát nem tudni, de komoly konfliktus lehetett a háttérben, mert a menedzser összesen korábbi szerződését felfüggesztette az osztrák anyacég, így jó időre veszélybe került egyebek mellett a szombathelyi Haladás futballcsapatának szponzori szerződése is.

Homlok Zsolt még bukása előtt közel került Felcsúthoz, amikor a Swietelskyt bízta meg a felcsúti kisvasút építésével a Felcsúti Utánpótlás-nevelésért Alapítvány. A kivitelezőt közbeszerzés nélkül választották ki a 857 millió forintos projektre.

Már tavaly szállingóztak olyan hírek, hogy a cégvezető elvált, és Mészáros Lőrinc lánya, Mészáros Ágnes vőlegénye lett. Ezt most a 24.hu kérdésére Zsohár Melinda, Mészárosék sajtószóvivője is megerősítette, de azt nem tudta megmondani, mikor lesz az esküvő.

A 30 éves Mészáros Ágnes a felcsúti polgármester középső gyermeke. Két testvére, Beatrix és az ifjabb Lőrinc társaságában áprilisban bekerültek a frissen megszerzett Konzum Nyrt. igazgatóságába. Nővérével az Opimus Group igazgatóságában is tagok.

 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!