szerző:
hvg.hu/MTI

Eddig 381 millió forint értékben adtak el jegyeket a vizes világbajnokságra, most nyílik az értékesítés utolsó köre.

Délután három órától lehet ismét jegyet vásárolni a júliusi vizes világbajnokság eseményeire. Az érdeklődők az úszó- és a vízilabdaprogram belépői közül is választhatnak az értékesítési szakasz végső fázisában.

A szervező cég sajtótájékoztatóján elhangzott: a vb-re 130 ezer jegyet adnának el, eddig 122 500 jegy fogyott el, 381 millió forint értékben. A világbajnokságra eddig már százmilliárd forintnál is többet költöttek el, az eredetileg ígért 24,5 milliárd helyett.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Kult

Vekerdy: Mi a túrónak rendezünk vizes világbajnokságot?

Vekerdy Tamás szerint Magyarországon mind a kreatív gondolkodást, mind a kritikai érzéket gyűlöljük. Szerinte az oktatásban nincs koncepció, és bár nem kellene hozzá nagyon sok pénz, van egy minimum, amit el kellene érni, hogy működjön. De mi rengeteg hülyeségre költünk.