szerző:
hvg.hu

Bár Szabó Tünde sportért felelős államtitkár hétfőn kijelentette, hogy időarányosan minden munkával készen állnak az ország történetének eddigi legnagyobb sporteseményének lebonyolítására, a 444.hu Balatonfüreden készült fotósorozata másról tanúskodik.

A lap számításai szerint a vizes vb keretében megrendezendő nyíltvízi úszóversenyek helyszínén a parkolóház és a mélygarázs az eredetileg tervezett 800 millió forint helyett 1,85 milliárdból épül meg. Már, ha időre megépül.

A hétfőn készült fotókon ugyanis az látszik, hogy a felszíni parkoló ugyan már szinte készen áll, bár még megközelíthetetlen gyalogosan, illetve a 71-es főútról, a parkolóházban és környékén még rengeteg a tennivaló. A lift még nincs beszerelve, a legalsó szinten pedig bokáig állt a víz a vasárnapi viharok után.

A nyíltvízi úszóversenyek 18 nap múlva, július 15-én kezdődnek.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!