szerző:
hvg.hu

Demján Sándor zánkai borászata mostantól a felcsúti polgármesteré.

Az ország egyik legmodernebb pincészete és szőlőfeldolgozója is Mészáros Lőrincé lett – írta meg a Zoom.hu. Az eddig Demján Sándor érdekeltségébe tartozó Canter Borház Kft. tulajdonosaként jelent meg a Búzakalász 66 Felcsút Kft. Ez Mészárosnak már az ötödik boros befektetése. Kisebb tokaji borászbirodalma is van, de állami feladatot is kapott már borokkal foglalkozó cége.

A portál úgy számol: Mészáros hamarosan utolérheti Demjánt a leggazdagabb magyarok listáján is. Demján vagyonát egy évtizede még 300 milliárd forintosra becsülték, a Napi.hu pedig most úgy számol, hogy még most is 160 milliárdja van, amivel a negyedik leggazdagabb magyar. Mészáros viszont már közvetlenül mögötte, az ötödik helyen áll a listán.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!