szerző:
hvg.hu

Még egy szerződésmódosítást találtak, ezúttal a közlekedés átszervezéséhez kapcsolódóan.

Hiába ért véget a vizes világbajnokság, még mindig jelennek meg közbeszerzés-módosítások, amelyekkel kiderül, hogy annál is drágább a vb, mint amit eddig hittünk. Az mfor.hu vette észre a Közbeszerzési Hatóság oldalán, hogy a vb-t szervező Bp2017 Kft. és a Főmterv Mérnöki Tervező Zrt. szerződését módosították, és 9,9 millió forinttal nőttek a költségek.

A két fél tavaly decemberben kötött szerződést, a feladat az volt, hogy tervezzék meg a világbajnokság közlekedését. Ez meg is történt, csakhogy májusban módosítani kellett – ez került be most a hivatalos dokumentumok közé -, mert rájöttek, hogy a kitervelt útvonalakat nem volna rossz kommunikálni a nézők és a csapatok felé. Ezért a feladatba bekerült az is, hogy szórólapokat és táblákat gyártsanak, amelyekkel útbaigazítják a vb-re sietőket.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!