szerző:
hvg.hu

Nem mindennapi problémák a megye 1-ből: azután lendülhet bele a Balaton-parti csapat, hogy a játékosok visszatértek a nyári munkából.

Sok problémát okoz a Balaton-parton a nyári munkaerőhiány, és ezt már a fociban is meg lehet érezni. Két meccsen két vereséggel indította a Fonyód a bajnokságot a Somogy megyei első osztályban a nyári forróságban, amióta viszont nincs strandidő, máris jobban teljesítenek. A csapat edzője még augusztusban a Sonline-nak azzal indokolta a nehézségeket:

fél csapatra valónyi labdarúgó játéka kérdéses, ugyanis ők a balatoni vendéglátásban dolgoznak, s ugyebár ezen a hétvégén várható az utolsó nagy roham. Majd szeptembertől lesz igazi csapatunk, akkor tudunk ténylegesen együtt dolgozni.

Igaza volt, mióta vége a turisták rohamának, a csapata a bajnokság utolsó helyéről feljött a nyolcadikra.

A szintén amatőr andorrai focistákat bezzeg elengedték a munkahelyükről nyáron, hogy legyőzzék Magyarországot.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!