szerző:
hvg.hu

Nem mindennapi problémák a megye 1-ből: azután lendülhet bele a Balaton-parti csapat, hogy a játékosok visszatértek a nyári munkából.

Sok problémát okoz a Balaton-parton a nyári munkaerőhiány, és ezt már a fociban is meg lehet érezni. Két meccsen két vereséggel indította a Fonyód a bajnokságot a Somogy megyei első osztályban a nyári forróságban, amióta viszont nincs strandidő, máris jobban teljesítenek. A csapat edzője még augusztusban a Sonline-nak azzal indokolta a nehézségeket:

fél csapatra valónyi labdarúgó játéka kérdéses, ugyanis ők a balatoni vendéglátásban dolgoznak, s ugyebár ezen a hétvégén várható az utolsó nagy roham. Majd szeptembertől lesz igazi csapatunk, akkor tudunk ténylegesen együtt dolgozni.

Igaza volt, mióta vége a turisták rohamának, a csapata a bajnokság utolsó helyéről feljött a nyolcadikra.

A szintén amatőr andorrai focistákat bezzeg elengedték a munkahelyükről nyáron, hogy legyőzzék Magyarországot.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!