szerző:
hvg.hu

A kétgyermekes család nem tudta fizetni a törlesztőrészletet. A kormány nem sok jóval biztatja őket.

Senkit nem hagyunk az út szélén vs. családi otthonteremtés – a kormány jelszavai és intézkedései nem mindenkire vonatkoznak. Ahogy az RTL Klub Híradója beszámol róla, egy pár hetes gyerekkel kényszerült utcára egy család Budapesten, mert nem tudták fizetni a megnövekedett törlesztőrészleteiket. A csecsemő mellett egy másfél éves kisgyerek is az utcára szorult. A család most albérletet és megoldást keres. A kormány majd később dönt arról, ajánl-e valamiféle megoldást a kilakoltatásra váróknak, akik több tízezren is lehetnek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!