szerző:
hvg.hu

Jelentkező sincs, nem hogy válogatni lehetne a legjobbak között - mondta az RTL Klub Híradójának annak a miskolci gyógyszertárnak a vezetője, amelyben türelemre kérik a vásárlókat a munkaerőhiány miatt.

Pultra ragasztott üzenetben kérnek elnézést a betegektől egy miskolci gyógyszertárban azért, mert lassabban tudják kiszolgálni őket a szakemberhiány miatt - idézte fel az RTL Klub.

A patika vezetője ma azt mondta, egy év alatt felére csökkent a munkatársak létszáma, a korábbi 19 helyett 11-en vannak, van, aki boltban lett inkább pénztáros.

Hiába hirdetik az álláshelyeket, nem jelentkezik senki. A Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöke szerint nincs általános szakemberhiány. 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!