szerző:
hvg.hu

Praktikum szempontjából természetesen csak vicc, de azért nyomokban sok mindent elmond a repülés egyre mindennapibb szerepéről, valamint a MÁV innovativitásáról is az Utazómajom által kiszúrt Budapest–Debrecen utazási lehetőség.

Időben és pénzben sincs túl messze a Budapestről Debrecenbe repülés a két város közti vonatozástól, ha szerencsés az ember. Az egyik városból a másikba személyvonat másodosztályán 3 óra 34 perc alatt lehet eljutni 3950 forintért, a repülőhöz talán jobban hasonlítható InterCity 1. osztályán pedig 2 óra 51 perc alatt 5595 forintért.

Ennél alig valamivel kerül többe az a budapesti repülőtérről induló út, melyet az Utazómajom szúrt ki.

🔥🔥🔥ÚJ AJÁNLAT! A MÁV felújítási munkálatai nem kedveznek a Debrecenbe közlekedő utasoknak. Van más megoldás! 6.200 forintért milánói átszállással is elérhetjük Hajdú-Bihar megye székhelyét, mindössze 5 óra alatt! Kalandoroknak kötelező!

Előbb a Ryanair járatát használva jut el az ember Milánóig, majd ott bő kétórás várakozás után már indul is tovább egy WizzAir-gép Debrecenbe. Így az átszállásra jutó időt is beleszámolva 5 óra 40 perc alatt van meg a Budapest–Debrecen távolság – és ugye a 6200 forint.

©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!