szerző:
hvg.hu

A hatalmas tartozás miatt oda lesz az ülőgarnitúra és a jakuzzi is.

Több tízmillió forinttal tartozik a NAV-nak Gáspár Győző – a korábbi hírek szerint a tartozás 57,4 millió a kamatokkal együtt, míg Gáspár ügyvédje 40 millióról beszél –, ezért elárverezik több ingóságát. A Blikk azt írja, december 7-én délelőtt lehet licitálni a bútorokra, nagyjából 10 millió forint értékben.

A lap azt írja, lefoglalják a fehér konyhabútort, a beépített elektromos sütővel, főzőlappal, hűtővel, mikrohullámú sütővel együtt, a becsértéke mindennek 1,5 millió forint, ez csak egyben vásárolható meg. Ezenfelül két ülőgarnitúrát is behajtanak az adósság fejében, a hétszemélyes bőrkanapét félmillió forintért bocsátják vásárra, egy másikat a hozzá tartozó fotellel viszont csupán 250 ezer forintért, de meg lehet venni a jakuzzit is 7 millióért. Az árverés Gáspárék otthonában lesz.

Gáspár Győző a lapnak azt mondta, nem érti, mi zajlik, a lakás és az ingóságok nagyobbik lánya, Evelin tulajdonát képezik, ők csak használják azokat. Ha elveszik a bútorokat, a bíróságon szerzik vissza azokat. Az ügyben a Kúriához fordultak, ügyvédjük szerint az árveréssel meg kellene várni annak döntését.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!