szerző:
hvg.hu

Az olaszoknak most az enyhe időjárás segíthet, mert így alacsony a gázfogyasztás.

Az olasz kormány vészhelyzetet hirdetett a gázszállításban, ezt Carlo Calenda fejlesztési miniszter jelentette be, azt is hozzátéve, hogy komoly problémát jelent számukra az ausztriai gázvezeték-baleset – írja a Repubblica.it. 

Az osztrák Gas Connect Austria vállalat szóvivője szerint Olaszország és Horvátország irányába akadozhat a gázszállítás. Az olasz fejlesztési miniszter azt is megemlítette, hogy ilyen esetekben jönne jól a tervezett TAP gázvezeték, amely a Kaszpi-tenger irányából szállítana gázt Görögországon és Albánián keresztül Olaszországba. 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!