szerző:
hvg.hu

Háromszor is igazságtalanságot kellett elszenvednie egy szegedi férfinak, mert egy névrokona tartozott egy banknak. Pedig Juhász Tibor már az első eset után joggal érezhette úgy, hogy mindent megtett a hiba kiküszöböléséért.

Ön mit tenne, ha tartozás miatt háromszor is levonnának a bankszámlájáról százezreket, milliókat? Így járt a szegedi Juhász Tibor, akitől tévedésből vontak le súlyos összegeket, mert egy névrokona tartozott, nem ő. Az első eset után tisztázta a helyzetet, úgy vélte, innentől véget értek a kalandjai, de utána még kétszer rohangálhatott igazával. Elképesztő történet az RTL Klub Híradójától.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!