szerző:
hvg.hu

Már szerelik a benzinkutat.

Sopronban már elkezdődött az Aldi új, diszkont töltőállomásának építése a Győri úti áruház parkolójában – írja a Kisalföld.

Az Aldi a diszkont üzemanyagtöltő állomások nyitását tavaly novemberben jelentette be, akkor azt közölték, hogy az OMV Hungáriával partnerségben nyitnak benzinkutakat az Aldi-üzletek parkolóiban.

Már akkor azt közölték, hogy az első három benzinkút Sopronban, Budaörsön és Szigetszentmiklóson fog megnyílni.

A Kisalföld most azt írja, a soproni automata benzinkutat az első félévben tervezik megnyitni, az új kutaknál legfeljebb 3,5 tonna össztömegű gépjárművek tudnak majd tankolni 0–24 óráig. A kínálatban gázolaj és 95-ös oktánszámú benzin szerepel.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!