szerző:
hvg.hu

Egyszer volt Budán kutyavásár, Bonyhádon maradnak a rideg és könyörtelen piaci viszonyok.

Amit szabad Tállainak, nem szabad Filóné Ferencz Ibolyának, Bonyhád fideszes polgármesterének. Filóné megfogadta Orbán Viktor és Lázár János biztatását azután, hogy a kormány Supermanje, Tállai András ripsz-ropsz levitte a benzinárat egy mezőkövesdi MOL-kútnál, és maga is írt egy levelet a vállalatnak.

Azonban a válasz már korántsem olyan népmesei: a MOL a piaci körülményekre hivatkozva nem hajlandó megváltoztatni az árazást. Pedig Bonyhád és a környező települések között akár 14 forintos literenkénti eltérés is tapasztalható 30 km-es körben. Úgyhogy a bonyhádiak nem fejezhetik ki hálájukat úgy, ahogy a mezőkövesdiek megsüvegelték Tállai elvt.. Andrást.

(MNO)

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!