szerző:
hvg.hu

Lélfai Koppány január 1-től tölti be a Budapest Bank vezérigazgatói pozícióját.

Korábban a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. vezérigazgató-helyettese volt, tavaly április eleje óta pedig a Budapest Bank Zrt. igazgatóságának elnöki szerepét is betöltötte a Budapest Bank új vezérigazgatója – közölte a pénzintézet.

Az eddigi megbízott vezérigazgató, Tóth Viktor szintén a banknál folytatja pályafutását.

Lélfai Koppány 2000 és 2011 között előbb az MFB Zrt. üzleti, később a jogi területén dolgozott, majd 2016 novemberéig irányította vezérigazgatóként a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-t. 2016 novemberétől az MFB Zrt. vezérigazgató-helyettese, belső igazgatósági tagja – írja a Portfolio.hu.

Korábban a Fidesz-KDNP színeiben önkormányzati képviselőként is dolgozott Kispesten. Korábbi adatlapján az olvasható a bemutatkozásában, hogy jogász végzettségű, illetve egy hazai pénzügyi intézménynél dolgozik, amelynek önkormányzati ügyfélkörével foglalkozik.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!