szerző:
hvg.hu

A könyv a jövő héten jön csak ki, de már most vezeti az Amazon listáját.

Bár csak jövő héten jelenik meg, máris vezeti az eladási listákat Michael Wolff újságíró Donald Trumpról írt könyve, a Fire and Fury: Inside the Trump White House (Tűz és harag: Trump Fehér Házának belsejében).

A könyv 24 óra alatt a 48 449-ik helyről az elsőre ugrott az Amazon eladási listáján, miután több részletet is közöltek belőle: először a Guardian idézte belőle azt, amikor Steve Bannon, Trump volt tanácsadója árulásnak nevezte az oroszokkal való találkozást, majd a New York Magazine közölt belőle több részletet, amelyekből egy koncepció nélküli elnöki politika rajzolódik ki, valamint Trump személyiségéről is több érdekes dolog derül ki.

Az amerikai lapok egyébként már arról számoltak be, hogy Trump ügyvédei azon dolgoznak, hogy hogyan lehetne megakadályozni a könyv jövő keddre időzített kiadását. A Wahington Post és az ABC News úgy tudja, Trumpék rágalmazásra hivatkozva akarják megtiltani a könyv forgalmazását, valamint arra hivatkoznak, hogy a könyv sok esetben nem i9dézi a forrásait.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!